Ο Κόκκινος Φούρνος | Κοινωνική Ευθύνη

Στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΥΡΝΟ προτεραιότητα έχει ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Για την ασφαλή και αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας, στα καταστήματά μας εφαρμόζουμε μια σειρά μέτρων και τηρούμε αποστάσεις ασφαλείας, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Προτεραιότητά μας είναι το καλύτερο για τους πελάτες μας, τους εργαζομένους μας και τη δημόσια υγεία.

Καθημερινά  παράγουμε ποιοτικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, τα οποία διαθέτουμε σε αποδεκτές τιμές, αντιλαμβανόμενοι τη σημερινή δύσκολη κατάσταση των καταναλωτών και της Ελληνικής Κοινωνίας. Η υψηλή Ποιότητα, η προστασία του Περιβάλλοντος και η Υγιεινή και Ασφάλεια των εργαζομένων μας είναι αξίες μη διαπραγματεύσιμες στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΥΡΝΟ. Ταυτόχρονα ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ προσπαθεί να συμβάλλει ενεργά και υπεύθυνα στην προσπάθεια της χώρας μας για επιστροφή στην ανάπτυξη και ευημερία με τη διατήρηση των θέσεων εργασίας και πληρωμή όλων των υποχρεώσεων του προς το Κράτος (Φ.Π.Α., φόροι, ασφαλιστικές εισφορές κλπ) καθώς και στην Αγορά (πληρωμή προμηθευτών, νέες επενδύσεις κλπ).

Με μεγάλη χαρά έχουμε υποδεχθεί πολλές φορές εδώ στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΥΡΝΟ Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία. Οι μικροί μαθητές μαθαίνουν τα μυστικά της παρασκευής του ψωμιού, αλλά και την αξία του στη διατροφή μας. Καλούνται δε με ενθουσιασμό να «πλάσουν» με τα ίδια τους τα χέρια κουλουράκια, τα οποία αφού ψηθούν τα καταναλώνουν οι ίδιοι. Το χαμόγελο και η χαρά που είναι ζωγραφισμένα στα παιδικά τους πρόσωπα τους είναι για εμάς η μεγαλύτερη ανταμοιβή και ικανοποίηση.

Copyright © kokkinosfournos.gr All Rights Reserved.
κατασκευή ιστοσελίδας Softways